Pagina de start a forumului imaginelife.ro
Inapoi la index forum Inapoi la site Cautare Membri
Autentificare Inregistrare
Autor Mesaj

<  Dragostea in general  ~  Strainii vin in Romania pt femeile frumoase ?

digg itDigg It   add to del icio usAdauga la Del.icio.us  
Love-admin
Trimis: Feb 14 2007 Raspunde cu citat (quote)
Rang: Site Admin Rang special: none Site Admin
In opinia locuitorilor Capitalei, in topul „atractiilor” exercitate de Romania pentru cetatenii straini se afla posibilitatea de a investi (35,3%). In top se mai afla frumusetea peisajului (15,9%), cultura si traditiile (10%), dar si frumusetea romancelor (9,7%).

Pe urmatoarele locuri ale clasamentului intalnim resursele naturale (6,9%) si calitatea oamenilor sau traditionala ospitalitate (4,8%). In fine, o ratiune posibila pentru care strainii ar fi atrasi de tara noastra este nici mai mult nici mai putin decat curiozitatea (1,9%).

(Sursa: www.hotnews.ro)

Ce parere aveti? Sunt femeile din Romania atat de frumoase incat constituie un motiv pentru vizitarea tarii de catre straini? :P
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
IceGuard
Trimis: Feb 15 2007 Raspunde cu citat (quote)
Rang: Inger Rang special: none Inger
:))=))) :))=))

sorry
(o interpretare funny)

In romania datorita nivelului scazut de trai...si femeilor cu principii mai bine puse la punct...vin strainii cu bani si femeile acestea...just go with the flow...(pt ca femeile din afara pe langa ca au bani si nu is asa impresionate de bunastare precum...din acesti bani isi satisfac dorintzele culinare si devin mai late decat innalte :)) ) iar apoi romancele se casatoresc...rezista 5 ani...divortzeza...intre timp il inseala pe sotz...si dupa acesti ani divortzeaza iau jumate din avere...au ramas si cu banii si cu un copil daca au noroc care sa primeasca pensie alimentara ca si in Strainatate :))
si vin in romania...si reiau viatza de unde au lasato

a doua varianta...

sunt satisfacute...poate pana la urma se indragostesc de pers respectiva :D
si traiesc fericitzi pana la adanci batranetze

da eu chiar am cunoscut un astfel de strain...era neamtz si il chema stefan...si a venit in romania...sa"indragostit" de o tipa...si acest stefan tot ii facea cadouri si o invita in germania(pe atunci romania nu era in UE)iar cand am aflat astea...pff...am stat cu el de vb...si l-am ajutat :D si dupa 3 luni a venit sa-mi multzumeasca :)) ce tare...im happy for him now...nevermind...

e un bullshit dar e adevarat :-s

Trimis: Mar 05 2007 Raspunde cu citat (quote)
Rang: Love addict Rang special: F*ck me, I'm famous!
Love addict
nu cred k asta e intr-adevar un motiv pt care strainii vin la noi in tara.. adica.. tu te-ai duce sa zicem in Grecia k sunt "buni" barbatii de acolo, sau ca sa vezi orase care au o istorie, ruine care zac acolo de secole? ( e doar un exemplu doar, dar e stupid sa o gandesti asa ).
k profiti si de faptul k tara respectiva detine si fete frumoase, cu atat mai bine :) si daca te mai si indragostesti, atunci clar vizitezi tara respectiva cu un scop anume :P
dar in fine.. asta e parerea mea :eyes:

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:  

Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1
Creaza un subiect nou

Mergi direct la:  

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum