Pagina de start a forumului imaginelife.ro
Inapoi la index forum Inapoi la site Cautare Membri
Autentificare Inregistrare
Autor Mesaj

<  Probleme  ~  povestea mea:)

digg itDigg It   add to del icio usAdauga la Del.icio.us  
Ely
Trimis: Ian 13 2010 Raspunde cu citat (quote)
Rang: Invatacel Rang special: none Invatacel
:)

Ultima modificare efectuata de catre Ely la Feb 15 2010, modificat de 1 data in total
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
alina-lov
Trimis: Ian 22 2010 Raspunde cu citat (quote)
default avatar Rang: Site Admin Rang special: none Site Admin
e simplu... alegerea ea :D

citeste cu voce tare ce ai scris mai sus... tu ce ai face in locul tau ? :wink:

Trimis: Ian 23 2010 Raspunde cu citat (quote)
default avatar Rang: Invatacel Rang special: none Invatacel
incearca sa vorbesti cu ovidiu.... incearca sa il faci sa inteleaga k dak o tine tot asa o sa te piarda si incearca sa-i arati ce pierde.... dak nu merge nici asa.............
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Ely
Trimis: Ian 26 2010 Raspunde cu citat (quote)
am incercat de multe ori ...spune mereu ca nu poate sa isi deschida sufletu ca pana akma nu a mai facut-o si ii este greu..chiar daca suntem de 1 an jumate impreuna ..

am incercat sa ma despart de el si mi-e f greu:|
Lov3rboy
Trimis: Ian 26 2010 Raspunde cu citat (quote)
am observat că nici tu nu știi ce vrei.... nu înțeleg cum poți iubi pe cineva care nu îți împărtășește dragostea..... tu cu cine te simți mai bine??? ați putea să vă separați o vreme.... să vă gândiți ce mai tine relația asta în viața... dragostea sau obișnuința......... dar să ajungeți la același răspuns amândoi.... că dacă unu zice dragostea și altu obișnuința sau mai grav milarenunțați înainte să fie prea târziu..... cel puțin asta cred eu...
Complicated
Trimis: Ian 27 2010 Raspunde cu citat (quote)
default avatar Rang: Puiut Rang special: none Puiut
Ei bine....sunt proaspat intrat in forumul asta! dupa ce am vizualizat mai multe mesaje si subiecte....am ramas putin "rece", la diversitatea de probleme legate de dragoste la o varsta cat de cat frageda (14,15 chiar 16 si 17 ani)! Sunt de parere ca la asemenea varste nu poate fi vorba de iubire adevarata! Nu e o regula....pt ca exista exceptiile! Dar....nu cred ca o persoana, la o varsta frageda, poate sa inteleaga un sentiment atat de complex...un sentiment ce implica sacrificii, compromisuri, maretie, injosire, daruire...si multe altele! Toti sustinem ca iubim....dar cati dintre noi am fi in stare sa dam inima, viata si moartea...pt persoana iubita??? Atunci e dragoste....knd esty in stare de sacrificiul suprem! Si as vrea sa dau un citat care sa-mi intareasca convingerile, cladite din propie experienta...
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." – Balzac
Lov3rboy
Trimis: Ian 27 2010 Raspunde cu citat (quote)
am doar 3 întrebări pentru complicated...... tu nu ai avut 14-15.... 16-17 ani? tu nu ai iubit când aveai acea vârstă? dacă da vrei să spui că ai înțeles cu adevărat ce este dragostea? această vârstă este cea mai potrivită pentru a iubi... viața fără griji... chiar dacă nu o înțelegi...........
Complicated
Trimis: Ian 28 2010 Raspunde cu citat (quote)
Lov3rboy a scris:
am doar 3 întrebări pentru complicated...... tu nu ai avut 14-15.... 16-17 ani? tu nu ai iubit când aveai acea vârstă? dacă da vrei să spui că ai înțeles cu adevărat ce este dragostea? această vârstă este cea mai potrivită pentru a iubi... viața fără griji... chiar dacă nu o înțelegi...........

Am avut acele varste....si da, am jucat jocurile iubirii....dar nu pot sustine ca am iubit cu adevarat! Pt ca am iubit o singura data.....asta a fost la 19 ani....si atunci am inteles ce inseamna dragostea...si acel sentiment era departe de felul in care simteam si gandeam knd eram mai copil, fara griji asa cum spui tu!
Complicated
Trimis: Ian 28 2010 Raspunde cu citat (quote)
Si in problema lui Elly.....sincer nu vad nici o urma de iubire pt nici una din persoanele mentionate de ea! Cum poti sustine ca iubesti 2 persoane?...nu inteleg cum!!!! Sunt de parere ca un barbat poate insela si iubi in acelasi timp dar o femeie nu! O femeie, odata ce a inselat se duce totul pe ripa....pt ca, ca si barbat inseli din instinct, o faci si a 2-a zi ai si uitat de femeia cu care ai inselat! Dar o femeie knd inseala...inseala cu sufletul, pt ca in mintea ei apar remuscari, ganduri, tentatii....etc!....sincer sunt total dezamagit de femeia contemporana.....
Lov3rboy
Trimis: Ian 31 2010 Raspunde cu citat (quote)
acum spui că nu ai iubit cu adevărat.......... dar atunci ce simțeai, ce credeai...... sunt sigur că nu aveai aceeași mentalitate ca acum..... atunci chiar dacă iubirea nu te ducea cu gândul la sacrificii tot simțeai ceva deosebit pentru acea persoană.... puteai spune că iubești cu adevărat în raport cu definiția dragostei pe care o cunoșteai...... și încă ceva.... de ce faci diferențe între bărbat și femeie? nu trebuie să fim egali? eu unul nu sunt așa cum zici tu..... dacă iubesc o persoană nu o pot înșela pentru că așa cum ai zis și tu dragostea cere sacrificii....
Complicated
Trimis: Feb 01 2010 Raspunde cu citat (quote)
Sarpe....citeste klumea ceea ce am scris! Am zis ca am fost indragostit....si am facut o comparatie intre copilarie si ceea ce am simtit la 19 ani! In ceea ce priveste femeia si barbatul...da, suntem egali, ceea ce sustineam eu nu inseamna ca nu suntem egali, nu asta am vrut sa concluzionez! Iarasi tu....vb din propie experienta? sau....
Lov3rboy
Trimis: Feb 01 2010 Raspunde cu citat (quote)
știi..... cred că am început să ne cam abatem de la subiect....
Ely
Trimis: Feb 08 2010 Raspunde cu citat (quote)
tot eu...am fost despartita de ovidiu 2 sapt..au fost zile in care nu stiam ce sa fac el se simtea rau dintr-un motiv sau altu..se simtea singur abandonat pt ca sunt sigura ca a vazut ca nu mai are pe nimeni deoarece nimeni nu il sprijina ...continua sa se tina dupa mine si am reusit sa ma abtin,sa nu ma impac cu el..2 sapt.
ne-am impacat cateva zile a fost frumos..dar acuma am observat ca incepe sa se poarte la fel cu mine..vb urat si asa mai departe
daca ma iubeste asa cum vad si sunt sigura ca ma iubeste de ce se poarta asa cu mine?
Lov3rboy
Trimis: Feb 08 2010 Raspunde cu citat (quote)
te-ai întrebat vre-o dată de ce nu mai are pe nimeni să-l sprijine? probabil că este de la caracterul lui... și cum am spus mai sus nu trebuie să fii cu cineva "de milă"... mai târziu poate să-ți pară rău... să știi că noi încercăm să-ți dăm sfaturi, dar răspunsurile... ar fi bine să le cauți în inima ta...
Ely
Trimis: Feb 09 2010 Raspunde cu citat (quote)
nu stiu de ce nu m-am gandit niciodata de ce nu are pe nimeni..dar stiu ca parinti lui se poarta ingrozitor cu el si sunt sigura ca din cauza lui e asa ...poate odata o sa va povestesc cum se poarta cu el..desigur daca vreti... :angel: oricum stiu ca e bolnav si ma marcat foarte mult faptul ca a lesinat de multe ori langa mine (nu are epilepsie sau cv de genu sigur)

si pt tipu care zicea ca nu este dragoste la 17 ani ...normal ca este dragoste .in fiecare perioada a vietii simti dragostea altfel ,mereu vei zice de urmatoarele iubiri ca asta a fost dragoste adevarata ....apoi de urmatoarea la fel pt ca le simti tot mai puternic.deci dragoste este si la 17 ani..

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:  

Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 2
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Creaza un subiect nou

Mergi direct la:  

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum