Eu chiar nu inteleg de ce trebuie neaparat unul dintre cei doi sa conduca relatia?!?!
Decizile se pot lua impreuna nu cred ca ar trebui sa aibe unul sau celalalt ultimul cuvant
_________________ Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin!
poi knd e vb d decizi cred k normal ar fi si asa trebuie s l ia barbatul...femeia s isi vada d cratita ei (glumeam k s-ar potea s imi sara lumea in cap)... imi place s stiu k vom lua aman2 decizile impreuna si k vom avea pareri identice...adik nu trebuie neaparat s domine cineva relatia...d c e neaparata nevoie d un conducator in iubire...tre s asculti s vezi c t indruma inima nu s o lasi l picioare....atata timp kt toate prob se discuta si se rez impreuna nu vd unde ar mai fi nevoie d unu care d domine...d c se mai num familie...toate impreuna l bene si l rau
yo n pot dekt s aprob c s spune p aiki.. pt k intr`adevar. barbatul ar trb. s domine..dar asta n inseamna k trb. s t lasi calkta in picioare.. si atata timp kt trecetzi peste toate impreuna pootetzi lua si decizii impreuna...
yo n pot dekt s aprob c s spune p aiki.. pt k intr`adevar. barbatul ar trb. s domine..dar asta n inseamna k trb. s t lasi calkta in picioare.. si atata timp kt trecetzi peste toate impreuna pootetzi lua si decizii impreuna...
bre..voi romaneste nu stiti sa scrieti?e obositor de citit
mda....si te mai miri dupa aia ca la capacitate copii scriu enormitati de genul.....bucureSHTi, clunjNA-Poca sau alte chestii de genul..... vb lu' crush....mai scrieti si voi romanste
bre..voi romaneste nu stiti sa scrieti?e obositor de citit
mda....si te mai miri dupa aia ca la capacitate copii scriu enormitati de genul.....bucureSHTi, clunjNA-Poca sau alte chestii de genul..... vb lu' crush....mai scrieti si voi romanste
din unele puncte de vedere autoritate mai mare are barbatul:siguranta,intretinere....dar din alte puncte femeia.sunt egali dar in diferite moduri de aceea multe persoane cred ca unul are o importanta mai mare decat celalat,in realitate insa se complecteaza unul pe celalalt fara sa-si dea seama.asta este parerea mea
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum