| |
Inapoi la index forum
Inapoi la site
Cautare
Membri
| Autor |
Mesaj |
Digg It
Adauga la Del.icio.us
|
| alexandra1992 |
Trimis: Oct 26 2009 |
|
|
Rang: Puiut
Rang special: none

|
pe scurt as vrea sa spun ca am avut o relatie de 2 luni.nu ft intensa..nu sa bazat p sentimente ft intense,dar cu timpul ajunsese sa se lege o oarecare simpatie si placere intre noi.recunosc am fost o fire mai putin indrazneatza...lucru care la impins p el sa aleaga a se desparti de mn...mi-era drag de el si tocmai de aceea mi-a parut rau.. ..dupa 2 sapt ne-am impacat ...toata faza era ca el inca o iubea p fosta ceea ce nu imi permitea mie sa ma apropii si mai mult de el,cum spuneam lipsindu-mi acel ceva acel 'tupeu' dk pot spune..eram prea cumintica..nu spun ca nu e un lucru bun,dar totusi trebuia sa stiu cum sa procedez ca sa il tin langa mn .si asa am ajuns sa il pierd definitiv....p parcurs mi-am dat sema de ce trb sa fac..am avut ocazia sa ne impacam,dar aiki am fost eu cea care chipurile a vrut sa demonstreza ca nu cedeaza de fiecare data si am refuzat si aiki am si pierdut pt ca sa combinat la spusele unui pr bun al lui cu o fata cu care credea ca ii iese cv..dk intelegeti ce vreau sa spun...adevarul este ca ea a luat initiativa de la inceput..a stiut cum sa il tina langa ea..s-au combinat chiar sub ochii mei ..am crezut ca relatia va tine putin dar se pare ca au deja 6 luni.in tot acest timp am iesit impreuna cu gasca pt ca facem parte din acelasi grup au fost momente fumoase..pt ca am inceput a ma indragosti in adev sens al cuv de el si spun ca au fost momente frumoase deoarece pot spune ca ma place..chiar dk ascunde asta.au fost gesturi prea vizibile ca sa neg...dar..exista un dar pt ca este impreuna cu ea si a inceput sa o iubeasca iar eu acum ce as putea sa fac..ca sa uit si sa trec peste imi pare rau pt ca mi-e dor de el..il vreau pt mn ce as putea sa fac ca sa il cuceresc..sa il fac putin sa se gandeasca la mn?la ea niki nu vreau sa ma gandesc ca i-as face vrun rau pt ca mi-a fost amik si stia bn ca abia ne despartisem..stia bn ca ne putem impaca..mi l-a luat si o mare parte din vina e a mea.. |
|
|
| Sus |
|
| Reclame / sponsori
|
|
|
|
Ora este GMT + 2 ore
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|