| Autor |
Mesaj |
< Valentines Day ~ de ce petrecem valentines day doar odata pe an?
Digg It
Adauga la Del.icio.us
|
| Icar |
Trimis: Oct 18 2006 |
|
|
Rang: Puiut
Rang special: none

|
| am si eu o intrebare pt cei care stiu sa raspunda de ce petrecem valentines day doar odata pe an cand putem sa-l petrecem in fiecare zi nu este nimik mai special pe 14 februarie este o zi obisnuita numai ca oameni isi arata mai mult dragostea dar de ce nu fac asta in fiecare zi poate asa o sa fie o lume mai buna. |
_________________ http://site.neogen.ro/singurel19
Orbita de spaima ai lovit in mine,
Sperai ca am sa cad intr-un adanc
Eu te-am iertat de mult si tu stii bine
C-am incercat sa uit si sa nu plang. |
|
| Sus |
|
| Reclame / sponsori
|
|
| Carmencita |
Trimis: Oct 19 2006 |
|
|
Rang: Archangel
Rang special: none

|
Daca iubim putem sa-i aratam persoanei iubite asta in fiecare secunda, e adevarat, dar oare cati dintre noi si facem asta? Eu nu am nevoie de o zi pe an in care sa-i spun cat de mult inseamna pentru mine, pot face asta cand simt eu ca este momentul, cand simt ca vreau sa-i spun ce mult inseamna pentru mine, si ca viata mea nu ar avea sens fara el.
Este frumos sa poti spune asta si sa te bucuri de fiecare secunda in compania omului pe care il iubesti...dar putini facem asta, putini pretuim ce avem...si ne aratam iubirea... |
_________________ Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin! |
|
| Sus |
|
| Reclame / sponsori
|
|
| karamea |
Trimis: Feb 13 2007 |
|
|
Rang: Archangel
Rang special: Cei mai frumosi ochi

|
| Intr-adevar..foarte multi petrec acest valentin in fiecare zi..doar k (din pacate) nu toata lumea!!Iar valentinul este dedicat tuturor celor care iubesc in suflet..este dedicat celor care vor sa reaprinda flacara dragostei..cei care nu pot arata in fiecare zi dragostea lor..nu doar TIE nu doar MIE nu doar LUI!!!!!! |
|
|
| Sus |
|
| Reclame / sponsori
|
|
|
|