| Autor |
Mesaj |
Digg It
Adauga la Del.icio.us
|
| Love-admin |
Trimis: Feb 01 2007 |
|
|
Rang: Site Admin
Rang special: none

|
Una ar fi Postinor 2 are 2 pastile:
prima se ia in cel mult 72 ore de la contact neprotejat
a doua se ia in cel mult 12 ore dupa prima
Reactiile adverse de pe prospect sunt de speriat, so double think!
Postinor 2 sau NORLEVO (substanta activa e aceeasi: LEVONORGESTREL. Difera doar pretul si producatorul) Se administreaza la fel si nu se recomanda repetarea la distanta mai mica de 6 luni(ca efecte secundare mai dese sunt dereglari ale menstruatiei,chiar si amenoree, greturi, hirsutism). Siguranta efectului e de 99%. Nu se recomanda sub 18 ani,dar daca e chiar necesar...mai bine decat o sarcina,nu? |
|
|
| Sus |
|
| Reclame / sponsori
|
|
| laura_18 |
Trimis: Feb 05 2007 |
|
|
Rang: Moderator

|
nu pe dracu!eu am luat postinoru si aveam 17....asa k nu afecteaza cu nimic...cel putin la mine asa a fost!  |
|
|
| Sus |
|
| Reclame / sponsori
|
|
| sisi |
Trimis: Mar 23 2007 |
|
|
Rang: Prieten bun

|
| nu am luat asa ceva...is total impotriva...mai bine previn decat sa ajung in situatia asta... |
|
|
| Sus |
|
| Reclame / sponsori
|
|
| love_u_love_me |
Trimis: Iul 17 2007 |
|
|
Rang: Indragostit incurabil

|
eeeh previi..si knd n`o s mai potzi.. ??sau n`o s mai vrei??  |
|
|
| Sus |
|
| Reclame / sponsori
|
|
| cz_ovidiu |
Trimis: Iul 18 2007 |
|
|
Rang: Puiut

|
| am ji Eu o intrebare...dak imediat dupa ce mi-a trecut...am luat pastila de-a doua zi...ji mi-a venit iara...knd ar trebui sa-mi vina acum...la data normala...sau la o luna dupa ce mi-a venit ultima oara... ?!?!?! help:-s |
|
|
| Sus |
|
| Reclame / sponsori
|
|
| olee |
Trimis: Mar 28 2008 |
|
|
Rang: Invatacel

|
c ma enerveaza astia kre spun k mai bn previ...
cred k 90% iau pastila in urma unui accident..kum ar fi ruperea prezervativului ...asa k nu au c sa previna
never say never |
|
|
| Sus |
|
| Reclame / sponsori
|
|
| kisea |
Trimis: Oct 19 2008 |
|
|

|
| salut!am o mica mare problema...incepe cam asa....am avut contact sexual neprotejat miercuri noaptea....apoi vineri dimineatza am sangerat foarte putin....si am avut dureri de burta plus ca ma duceam la baie din 5 in 5 min sa urinez si parca simteam nevoia sa fac asta intr-una...si am crezut ca mi-a venit menstruatia...dar se pare ca m-am inselat...pt ca pana sambata nu a mai dat semne...nici macar o picatura...si atunci m-am panicat si am luat postinor 2...au trecut deci 66 de ore de la contact....intrebarea mea este...mai are efect postinorul pe care l-am luat? pt ca din cate stiu eu..din popor, ca sa zic asa, sangerarea apare exact cand se implanteaza ovarul in membrana uterina....deci...verdictul este ca.....? |
|
|
| Sus |
|
| Reclame / sponsori
|
|
| alina-lov |
|
|
Rang: Site Admin

|
Da.... semnele sunt km aceleasi unei sarcini ... si pastilutza a fost luata un pic km tarziu ( in sensul ca se merge pe premisa " cat mai devreme cu atat mai efectiva " ) si mai ales ca scrie in prospect sa nu o iei daca crezi k esti insarcinata , daca ai avut sangerari ....etc....
Nu stiu ce sa zic . cel mai bine e sa iti faci un test de sarcina ... peste o saptamana evident ... sau daca trebuie sa iti vina mai repede atunci vezi dak iti vine .
Mult succes |
_________________ For the world you are just one person , but for one person maybe you are the world .
 |
|
| Sus |
|
| Reclame / sponsori
|
|
| kisea |
|
|

|
| ok....intrebarea e acum....cam cat de repede se implanteaza ovulul in membrana uterului de la data contactului sexual? |
|
|
| Sus |
|
| Reclame / sponsori
|
|
|
|