| Autor |
Mesaj |
Digg It
Adauga la Del.icio.us
|
| Love-admin |
Trimis: Feb 03 2007 |
|
|
Rang: Site Admin
Rang special: none

|
O intrebare deja banala la cat a fost pusa...dar as vrea sa aud si parerile voastre
Intr-o clasificare oarecare ... ce punem pe primul loc -cariera sau familia-
In conditiile in care din cauza jobu-lui acordam o atentie ceva mai mica vietii de familie si suntem nevoiti sa alegem, cum actionam? |
|
|
| Sus |
|
| Reclame / sponsori
|
|
| Crush |
Trimis: Feb 03 2007 |
|
|
Rang: Love addict

|
| daca familie inseamna doar sotie atunci cariera vine pe primul loc.daca mai e un copil la mijloc lucrurile se schimba.dar se gasesc destule solutii sa le impaci pe amandoua in contextul primului caz. |
|
|
| Sus |
|
| Reclame / sponsori
|
|
| alina-lov |
Trimis: Feb 05 2007 |
|
|

|
fiindca mama mea a ales cariera .. eu voi alege familia . stiu ce e in sufletul unui sot si al unui copil atunci cand mama nu e niciodata acasa .
si ink ceva .... cand vei ajunge la pensie , sau dak cariera ta nu va merge bine ... la cine te vei intoarce ? |
_________________ For the world you are just one person , but for one person maybe you are the world .
 |
|
| Sus |
|
| Reclame / sponsori
|
|
| Jozzy |
|
|
Rang: Moderator

|
|
| Sus |
|
| Reclame / sponsori
|
|
| Admin |
|
|
Rang special: n00b

|
| depinde si de varsta toata chestia asta |
_________________ Iubesc mai mult decat ieri, si mai putin decat maine.
www.imaginelife.ro |
|
| Sus |
|
| Reclame / sponsori
|
|
| sonrias2001 |
Trimis: Feb 09 2007 |
|
|
Rang: VIP
Rang special: my little angel

|
| Eu zic ca majoritatea dintre noi tind spre o realizare profesionala si una familiala. Daca ai sprijin acasa inseamna ca prinzi aripi si poti face fata si cu un serviciu bun. Trebuie sa stii bine sa delimitezi cele doua planuri. |
|
|
| Sus |
|
| Reclame / sponsori
|
|
| karamea |
Trimis: Feb 10 2007 |
|
|
Rang: Archangel
Rang special: Cei mai frumosi ochi

|
| cariere SI familie. e posibil |
|
|
| Sus |
|
| Reclame / sponsori
|
|
| Yaz |
Trimis: Feb 17 2007 |
|
|
Rang: Inger

|
Am 24 de ani si am muncit mult pentru viitorul meu care acum este asigurat, deci cu mana pe INIMA aleg FAMILIA in acest moment. Am absolut tot ce imi doresc din punct de vedere material dar nu am cu cine imparti aceste bucurii.
Cateodata este timpul sa te mai gandesti si la viata ta dincolo de locul de munca si de grijile de la job.  |
|
|
| Sus |
|
| Reclame / sponsori
|
|
| ro1981a |
Trimis: Feb 26 2007 |
|
|
Rang: Prieten

|
| Familia conteaza mult. Cand faci cariera nu ai timp pentru familie si ajungi un om care nu e fericit. Mergi la lucru dar nu ridici cariera mai mult ca familia. |
|
|
| Sus |
|
| Reclame / sponsori
|
|
| flori |
Trimis: Iul 30 2007 |
|
|
Rang: Puisor

|
| este bine sa incerci sa le imbini pe amandoua.amandoua sunt necesare,dar familia iti ramane pentru totdeauna,in schimb cariera........ avand o familie fericita poti trece cu brio peste toate greutatile |
|
|
| Sus |
|
| Reclame / sponsori
|
|
| ingrid |
Trimis: Aug 06 2007 |
|
|
Rang: Puiut

|
am 36 de ani si am avut suisuri si coborasuri atat in cariera cat si in viata de familie.
categoric nu le poti face pe amandoua la fel de bine,ca si femeie,pt un barbat e altceva.
in momentul cand aveam examene casa,copiii ramaneau in grija sotului si eventual a mamei mele,iar cand am ramas in concediu pt ingrijire copil(lucru esential dupa parerea mea)cariera mea a ramas in urma.
am avut perioade(si mai am)cand am oscilat cand intr-o parte,cand in cealalta,nu le-am putut face permanent la fel de bine pe amandoua.
dar niciodata n-am regretat ca puteam invata mai mult,sau puteam merge mai sus in cariera mea atat cat am regretat ca n-am petrecut destul de mult timp cu sotul sau copiii mei.
orice s-ar spune,familia e pe departe mult mai importanta,iar copiii isi vor aduce aminte nu atat de bunurile pe care cu ravna te-ai straduit sa le strangi pt ei,ci ca citeai seara intotdeauna o poveste,sau ca aveai timp sa-i asculti. |
|
|
| Sus |
|
| Reclame / sponsori
|
|
|
|