Pagina de start a forumului imaginelife.ro
Inapoi la index forum Inapoi la site Cautare Membri
Autentificare Inregistrare
Autor Mesaj

<  Dragostea in general  ~  Cariera sau familia ?

digg itDigg It   add to del icio usAdauga la Del.icio.us  
Love-admin
Trimis: Feb 03 2007 Raspunde cu citat (quote)
Rang: Site Admin Rang special: none Site Admin
O intrebare deja banala la cat a fost pusa...dar as vrea sa aud si parerile voastre :wink:
Intr-o clasificare oarecare ... ce punem pe primul loc -cariera sau familia-
In conditiile in care din cauza jobu-lui acordam o atentie ceva mai mica vietii de familie si suntem nevoiti sa alegem, cum actionam?
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Crush
Trimis: Feb 03 2007 Raspunde cu citat (quote)
default avatar Rang: Love addict Rang special: none Love addict
daca familie inseamna doar sotie atunci cariera vine pe primul loc.daca mai e un copil la mijloc lucrurile se schimba.dar se gasesc destule solutii sa le impaci pe amandoua in contextul primului caz.
alina-lov
Trimis: Feb 05 2007 Raspunde cu citat (quote)
default avatar Rang: Site Admin Rang special: none Site Admin
fiindca mama mea a ales cariera .. eu voi alege familia . stiu ce e in sufletul unui sot si al unui copil atunci cand mama nu e niciodata acasa .
si ink ceva .... cand vei ajunge la pensie , sau dak cariera ta nu va merge bine ... la cine te vei intoarce ?

default avatar Rang: Moderator Rang special: none Moderator
decat sa fiu un mic robotel in folosul altora (chiar daca asta imi aduce si mie beneficii) prefer sa fiu om, sa am liniste, o familie si un zambet senin, nu riduri in frunte

Admin
Rang: Site Admin Rang special: n00b
Site Admin
depinde si de varsta toata chestia asta

sonrias2001
Trimis: Feb 09 2007 Raspunde cu citat (quote)
default avatar Rang: VIP Rang special: my little angel
VIP
Eu zic ca majoritatea dintre noi tind spre o realizare profesionala si una familiala. Daca ai sprijin acasa inseamna ca prinzi aripi si poti face fata si cu un serviciu bun. Trebuie sa stii bine sa delimitezi cele doua planuri.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
karamea
Trimis: Feb 10 2007 Raspunde cu citat (quote)
default avatar Rang: Archangel Rang special: Cei mai frumosi ochi
Archangel
cariere SI familie. e posibil
Yaz
Trimis: Feb 17 2007 Raspunde cu citat (quote)
Rang: Inger Rang special: none Inger
Am 24 de ani si am muncit mult pentru viitorul meu care acum este asigurat, deci cu mana pe INIMA aleg FAMILIA in acest moment. Am absolut tot ce imi doresc din punct de vedere material dar nu am cu cine imparti aceste bucurii.
Cateodata este timpul sa te mai gandesti si la viata ta dincolo de locul de munca si de grijile de la job. :wink:
ro1981a
Trimis: Feb 26 2007 Raspunde cu citat (quote)
default avatar Rang: Prieten Rang special: none Prieten
Familia conteaza mult. Cand faci cariera nu ai timp pentru familie si ajungi un om care nu e fericit. Mergi la lucru dar nu ridici cariera mai mult ca familia.
flori
Trimis: Iul 30 2007 Raspunde cu citat (quote)
Rang: Puisor Rang special: none Puisor
este bine sa incerci sa le imbini pe amandoua.amandoua sunt necesare,dar familia iti ramane pentru totdeauna,in schimb cariera........ avand o familie fericita poti trece cu brio peste toate greutatile
ingrid
Trimis: Aug 06 2007 Raspunde cu citat (quote)
default avatar Rang: Puiut Rang special: none Puiut
am 36 de ani si am avut suisuri si coborasuri atat in cariera cat si in viata de familie.
categoric nu le poti face pe amandoua la fel de bine,ca si femeie,pt un barbat e altceva.
in momentul cand aveam examene casa,copiii ramaneau in grija sotului si eventual a mamei mele,iar cand am ramas in concediu pt ingrijire copil(lucru esential dupa parerea mea)cariera mea a ramas in urma.
am avut perioade(si mai am)cand am oscilat cand intr-o parte,cand in cealalta,nu le-am putut face permanent la fel de bine pe amandoua.
dar niciodata n-am regretat ca puteam invata mai mult,sau puteam merge mai sus in cariera mea atat cat am regretat ca n-am petrecut destul de mult timp cu sotul sau copiii mei.
orice s-ar spune,familia e pe departe mult mai importanta,iar copiii isi vor aduce aminte nu atat de bunurile pe care cu ravna te-ai straduit sa le strangi pt ei,ci ca citeai seara intotdeauna o poveste,sau ca aveai timp sa-i asculti.

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:  

Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1
Creaza un subiect nou

Mergi direct la:  

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum